ALL-INCLUSIVE DOC

Customer
ApoDoc
Task

A revamped brand image for a doctors' office and café

Solution

Visual identity including interior design and implementation over a total area of 700m2

A CUP OF COFFEE AND A CHECK-UP

Nowadays, health and lifestyle go hand in hand. As a result, the doctor’s surgery is no longer a place you want to leave as quickly as possible. Looking at the hand-painted ceilings, customised interior furnishings and the largest medications robot in Switzerland, it’s no wonder that the waiting room has been turned into a café. 

Award Marketing und Architektur 2016
Award Marketing + Architecture 2016
«Shops, Customer Centers, Flagship Stores»

FROM ARCHITECTURE TO STATIONERY

ApoDoc_gif
ApoDoc Bild Medium 03
ApoDoc Bild Medium 04
ApoDoc Bild Medium 05
ApoDoc Bild Medium 01